Badkamermeubelen


Vandaag de dag zijn badkamers eilanden voor ontspanning. Tot deze filosofie draagt Marlin bij met een omvangrijk en attractief badmeubelprogramma, met bijpassende spiegels en spiegelkasten.

 

Bij de Marlin badmeubelen zijn de verschillende assortimenten onder elkaar te combineren en geven daardoor de mogelijkheid een creatieve oplossing te vinden voor iedere badkamer. Uit veel combinatiemogelijkheden kan met Marlin een droombadkamer ontstaan, die helemaal is gebaseerd op de ruimtelijke omstandigheden en persoonlijke smaak.

 

Marlin badkamermeubelen, met geintegreerde wastafels zijn eenvoudig in onderhoud, van robuust materiaal, met doordachte details, zoals bijvoorbeeld geintegreerde ledverlichting en ergonomische vormen. Dit zijn kernwoorden voor de badmeubelcollectie van Marlin.


Duits fabrikaat

Marlin produceert haar badmeubelen uitsluitend in Duitsland. Van hoogwaardig materiaal, door eersteklas gekwalificeerde medewerkers, in handwerk en met de modernste technische machines.

 

Marlin-badkamermeubelen worden met liefde voor het detail gemaakt. En dat geldt niet alleen voor design en afwerking, maar ook voor de kennis en ervaring waarmee we onze klanten kunnen helpen.

 

Marlin heeft een groot assortiment met onder andere de Marlin City & City Plus voor iedereen die zich in de badkamer de tijd graag laat stelen, de Marlin Cosmo wat bewijst, dat „badkamermeubel“ geen woord is, maar een gevoel, het Mybad badmeubel, dat van uw woonruimte een woondroom maakt en de Marlin Toledo, dat individuele harten sneller doet kloppen.

Kom de Marlin collectie bewonderen in onze showroom in Wassenaar.


bwd  afbeeldingen set 1/2  fwd
scala.jpg
emotion.jpg
saphira.jpg